MAGSAFE DRAADLOOS OPLAADSTATION

Perfect voor op jouw bureau of nachtkast

Model: X-4

MagSafe Draadloos Oplaadstation

Neem afscheid van overbodige kabels en snel laad wel drie elektronische apparaten tegelijkertijd! Geniet van de 4 in 1 Oplaadstation van Douxe. Een van de meest universele oplaadstations in de markt, voor ieder apparaat zit er wel een laadoptie bij. Met een ingebouwd LED licht is het ideale oplaadstation voor op jouw nachtkastje. Geniet van alle gemakken in één en bestel vandaag nog jouw Quick charge oplaadstation!

€54,95

Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis!

icon image

GEEN KABELS

Nooit meer problemen met verdwenen kabels of niet genoeg stopcontacten om op te laden. Snel laad tot wel drie apparaten draadloos tegelijk op.

icon image

MAGNETISCH

De draadloze oplader is perfect voor de iPhone 12 en iPhone 13 series. De MagSafe magnetische functie maakt het mogelijk om je iPhone op de 15W snellader te plakken. Alleen de 12 en 13 series hebben deze magnetische mogelijkheid. Maar voor eerdere modellen is het nog wel mogelijk om ze compatible te maken met de 15W Charger door een MagSafe case voor de iPhone te gebruiken.

icon image

TEGELIJK OPLADEN

Laad tot wel vier apparaten tegelijkertijd op. Maak gebruik van tweemaal MagSafe draadloos opladen, éénmaal QI draadloos opladen en de mogelijkheid om op te laden via een USB-C kabel. Het ideale alles in één oplaadstation voor op jouw bureau of nachtkast.

WAAROM KLANTEN TERUGKOMEN

Snel en goed verpakt geleverd. In de doos vind je een oplaadstation, kabel en stopcontact. Alles werkt uitstekend en is super praktisch. Ik gebruik het vaak op mijn bureau, maar is ook ideaal op het nachtkastje. Zeker een aanrader, als je voordelig een uitstekend oplaadstation wilt!

MEIKE - BOL.COM

Mooie stand waar mijn iPhone 12 pro en Apple watch tegelijk kunnen worden opgeladen. Alles hangt stevig (met magsafehoesje van Apple zelf) en laad snel genoeg op. Verlichting is in drie standen te zetten, zodat het niet of vol aan of vol uit is.

KOEN - BOL.COM

Product wordt netjes verpakt geleverd. Zoals er staat is hij de volgende dag al in huis. Wat betreft het product verder, alles werkt zoals omschreven in de informatie en bijgeleverde handleiding. Het lampje ingebouwd in het oplaadstation is met drie verschillende lichtstanden te bedienen. Ik ben erg tevreden over de functionaliteiten die het product aanbied en gebruik het zelf voornamelijk op mijn bureau. Nooit meer geklungel met opladen.

BORIS - BOL.COM