OVER ONS

Making Life Easier!

NEW IN

Amplug: 130W GaN Charger

Laad jij graag meerder apparaten tegelijkertijd op? Geniet van de Amplug GaN Charger  met wel vier oplaadmogelijkheden tegelijkertijd!

De oplader beschikt over de nieuwste GaN (Gallium Nitride) Technologie, die zorgt voor Power Delivery Fast Charging tot en met 130W! Met behulp van maar één stopcontact, is het mogelijk vier verschillende apparaten tegelijk op te laden, zonder enige vertraging. Ideaal om te gebruiken voor op reis of als freelancer, zonder vaste werkplek.

Meer weten?
Founder image

Making Life Easier

'Door het leveren van (home)office producten willen we een werkomgeving productiever, efficiënter en gezonder maken.'

Het idee achter Douxe is voornamelijk ontstaan door de enorme impact die thuiswerken heeft gecreërd tijdens de beginfases van de coronapandemie. Net als vele anderen werd een thuiswerkplek de norm, maar was het moeilijk om productief aan de slag te gaan zonder comfort van een functionele werkplek. Hier helpt Douxe dan ook graag bij, een comfortabele en efficiente werkplek is belangrijk, vooral als er vele uren in de dag worden besteed achter het bureau

Meer informatie?

Ons Verhaal

Sinds 2019 is Douxe gefocust om de meest functionele en productieve producten aan te bieden aan haar bezoekers. Hiermee heeft het team al zo'n +55.000 bezoekers weten te voorzien van werkplek producten door Nederland en België en al snel heel Europa. 

Product image

Blijf altijd op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief waarbij wij jou informeren over de nieuwste technologiën, Douxe producten en de leukste aanbiedingen.