MAGSAFE DRAADLOOS OPLAADSTATION

Perfect voor op jouw bureau of nachtkast

Liquid error (sections/pf-ccbc2b25 line 49): product form must be given a product
icon image

SNEL OPLADEN

De nieuwste GaN-Technologie is een bijzondere technologie die  een snel laad functie biedt tot en met 130W. De technologie herkent automatisch de maximale wattage dat geschikt is voor het apparaat dat jij wilt opladen en binnen no-time kan jij weer aan de slag. De nieuwste technologie, zorgt ook voor de meest veilige technologie, zo is de Amplug Charger veiliger op gebied van stroomdoorvoering en wordt hij minder warm van het snel opladen. !

icon image

VIER APPARATEN

De compacte en elegante Amplug GaN Charger is de meest krachtige oplader in de markt. Met een beschikking tot 130W snel laden, is het mogelijk om met deze oplader, vier apparaten tegelijk op te laden. Van laptops tot aan de nieuwste telefoons of tablets, niks is te gek voor de Amplug GaN Charger. Stop de AC-Stroomsnoer in het stopcontact en beschik over vier verschillende Power Delivery snel laad opties.

icon image

VOOR ONDERWEG

Uit ervaring blijkt de Amplug GaN Charger ideaal te zijn voor mensen die snelle oplaadpunten nodig hebben op reis en maar beschikking hebben over een enkel stopcontact, denk aan werken in een café of op een vliegveld. De Power Delivery oplader is dus perfect voor de harde werker, zonder vaste werkplek. Neem de kleine en krachtige charger gemakkelijk mee en laad zowel jouw laptop, als telefoon op tijdens het werken.

WAAROM KLANTEN TERUGKOMEN

Enorm effectieve oplader. De GaN technologie zorgt ervoor dat er geen vertraging is bij het opladen van meerdere apparaten tegelijkertijd. Het is heerlijk om je telefoon en laptop ermee op te laden.

Jorik - BOL.COM

Gekocht omdat ik op reis ging en wel nog voor zaken achter mijn laptop nodig was. Paar ochtendjes in een café gewerkt en deze oplader is dan wel heel handig om erbij te hebben. Vaak zijn hier niet veel outlets en om dan met één outlet vier appparaten te kunnen opladen, dat is ideaal. Ben erg blij dat ik de aankoop heb gedaan voor mijn reis.

Sven - BOL.COM

Een solide oplader die mooi verpakt binnen komt binnen 24 uur. Op dat moment kan je als klant alleen maar tevreden zijn. Maar hier stopte het nog niet. De charger is zeer gebruiksvriendelijk en het snel opladen werkt goed, zonder enige vertraging. Dat het mogelijk is meerdere apparaten op te laden is heel fijn. Tot nu toe heb ik het gedaan met drie apparaten en kan nu niet meer zonder. Ik neem de oplader overal mee naartoe.

Hilde - BOL.COM

Ervaar hetzelfde als de klanten die jouw voorgingen!